Dutch Tickets

Dutch Tickets is met veel plezier uw website voor alle uitjes en activiteiten in Noord-Holland. U kunt onder andere bij Dutch Tickets terecht voor wandelarrangementen, High Tea, musea, fietstochten en nog veel meer. U kunt kiezen voor het aanschaffen van uw eigen ticket via de webshop of laat u adviseren bij een van onze aangesloten verkooppunten. Daar krijgt u uw ticket uitgeprint mee voor uw geboekte activiteit.

Arrangementen

Tourist Information Point beschikt over een groot netwerk. In de zomer van 2017 heeft ons netwerk ertoe geleid dat wij arrangementen voor groepen konden regelen. Dit jaar willen wij ons weer inzetten om groepsuitjes te organiseren. U kunt bijvoorbeeld denken aan een stadswandeling met gids. Wij regelen een compleet arrangement voor u. Bent u nieuwsgierig of heeft u behoefte aan een groepsuitje dan kunt u ons benaderen per mail.

Evenementen

Evenementen

Alkmaar is een bruisende stad van talloze evenementen op het gebied van sport, recreatie, kunst en cultuur, eten en drinken! Je kunt door het hele jaar heen genieten van buiten en binnen activiteiten. Dus of je nu wilt dansen tot in de vroege uurtjes op een van de vele festivals, nieuwe culinaire smaken wilt proeven tijdens een van de festiviteiten of cultuur wilt snuiven; in Alkmaar vermaak je je altijd! Het marketingbureau Alkmaar Marketing biedt inhoudelijke informatie over alle evenementen die in de stad plaatsvinden.