EVENEMENTEN DECEMBER 2017

#Evenementen

Er staan deze maand weer enorm veel evenementen gepland in Alkmaar. Zo veel zelfs, dat we helaas niet allemaal kunnen noemen, voor een volledig overzicht verwijzen we je daarom graag door naar de website van Alkmaarprachtstad en Podium Victorie.

Website Alkmaar prachtstad: http://www.alkmaarprachtstad.nl/evenementen
Website Podium Victorie: https://www.podiumvictorie.nl/programma/

Een selectie van alle evenementen in december op een rijtje:

2 december: Kenny B

Kenny B speelt op 2 december vanaf 20.15 in de Kornuit Zaal van Podium Victorie. Tickets zijn aan de deur €20,- en zijn hier online te koop.

7 december: Club Pussycat

Tijdens Club Pussycat krijgen bands en artiesten die op het punt staan om door te breken in de intieme setting van de kleine zaal van Podium Victorie een podium. Deze muzikale talenten staan deze avond klaar om te laten zien dat zij het verdienen om (inter)nationaal bekendheid te verdienen. De show begint om 20.30 uur. Deuren gaan open om 20.00 uur. Een ticket is slechts €5,- aan de deur, en zijn hier online te koop.

15 december: Ladies Night

In het Wijkcentrum Wijkwaard wordt op 15 december, tussen 19.00 en 23.00 uur een ware Ladies Night gehouden. Deze Ladies Night zal een shopwalhalla zijn met tussen de 51-100 kramen. Op deze speciale Ladies Night zal de kerstman graag met je op de foto willen gaan! Entree is gratis. Daarbovenop krijgen de eerste 50 Ladies van vanavond een gratis goodiebag. Ook staat er een poffertjeskraam. De locatie van de Ladies Night is: De wijkwaard, Muiderwaard 242, Alkmaar (route).

16 december: 35+ Clubnight Club 40

Dit jaar is het thema van Club 40 (35+ clubnight) Winter Wonderland. Hierbij is de dresscode: white. Op zaterdag 16 december zullen de deuren om 21.00 geopend zijn. Let op: de minimale leeftijd om binnen te komen is 35 [1981 of eerder] (of je moet in gezelschap zijn met mensen van 35+). Kaarten zijn hier per stuk, per 4 of per 10 te kopen.

19 december: The Filmmaking project: ‘11/11’

In het Filmhuis Alkmaar vindt de première plaats van The Filmmaking Project: ‘11/11’. ‘11/11’ is een horrorfilm die gemaakt is door 11 jongeren, die zelf de hoofdrol spelen in hun eigen film.. Onder leiding van filmmaken Jonathan Elbers en speldocent Nina Lathocsinszky en Sanne Himmelreich wordt daarom op 19 december de unieke première-avond gehouden in het Filmhuis van Alkmaar (route). Kaarten koop je hier.

22 december: Vunzige deuntjes

Het thema van Vunzige deuntjes is dit jaar: ‘Schud Je Bil’. Dit betekent extra veel Dancehall, Reggaeton, Zouk en Salsa. De kornuit zaal zal tropisch versierd worden. De line-up van deze avond ziet er als volgt uit:

-Dj-Fano
-Masai (BE)
-Lee Millah
-PARTY & BVLLSH!T

Let op: 18 + (ID kaart verplicht)

Op 22 december openen de deuren zich om 23.00 Tickets zijn aan de deur €12,50 en zijn hier online te koop. Het feest wordt gehouden bij Podium Victorie (route).

Leave a Comment